2092 Budakeszi, Széchenyi u. 94.   Tel: 06 (23) 451-550   E-mail: nsjgtitkar@gmail.com

Pályaorientációs nap 2022. 12. 10.

Pályaorientációs nap 2022. 12. 10.

Nagyon jól sikerült pályaorientációs nap volt december 10-én, szombaton az iskolában. Három tanórán keresztül ismerkedhettek a diákok a különböző szakmákkal és iskolákkal, egyetemekkel. A meghívott előadók között sok volt tanítványunk tért vissza hozzánk, hogy tapasztalatait megossza a jelenlegi „nagysanyisokkal”. Ez dupla öröm, hisz szeretünk régi diákjainkkal találkozni, jó érzés látni, hogy megtalálták helyüket az életben és nem felejtettek el bennünket sem!

Image

Az alábbi egyetemeket, képzési helyeket, szakterületeket ismerhettük meg a bemutatókon:

EPAM (IT), Magyar Agrár -és Élettudományi Egyetem (Vissza a sulidba), Airport (Légiirányítás), ELTE (pedagógus képzés), Vállakozó (Vállakozási ismeretek), Corvinus (Folyamatfejlesztési projektek), Budapesti Gazdasági Egyetem, Semmelweis TE Ápolási Tanszék, Prezi (IT), Vállakozó/Vállakozási ismeretek, Corvinus (Folyamatfejlesztési projektek),  Youx Consulting (IT), Állatorvosi TE, Károli Gáspár Református Egyetem GESZK, SZÁMALK-Szalézi Technikum és Szakgimnázium

Image

A rendezvény hangulatát emelte az a szülők által felajánlott, nagyon kedves újítás, hogy megszervezik a vendéglátást. Igazi terülj-terülj asztalkám volt az aulában, csupa finom házi süteménnyel, forró teával, kedves kínálással. Nagyon-nagyon köszönjük ezt a gondoskodást, ezzel vált minden szempontól pozitív élménnyé ez a szombati nap!

Image

NSJG cimer nevvel

Cím: 2092 Budakeszi, Széchenyi u. 94.
Telefon: (23) 451-550
Fax: (23) 451-506
Vezető: Borók Edit 
Honlap:  
e-mail: nsjgig@gmail.com
OM kód:  032548

 

 

Megközelíthetőség

  • A Széll Kálmán térről induló 22-es vagy 22A BKK busszal - ekkor a budakeszi Városháza megállónál kell leszállni.

vagy

  • A 222-es BKK busszal  a Gimnázium megállóig kell jönni.

Search