2092 Budakeszi, Széchenyi u. 94.   Tel: 06 (23) 451-550   E-mail: nsjgtitkar@gmail.com

Kalandjaink az "Álmok álmodóiban"

A 9.A osztály a tavalyi év ökoversenyének győztese. Jutalmuk egy külső helyszíni projektnap volt, melynek programjául Álmok álmodói kiállítás megtekintését választották. A 2022. október 24-i látogatásról  rövid, képes beszámolót készítettek.

 

Délelőtt 9 órakor érkeztünk meg, szívélyes fogadtatásban részesültünk. Táskáinkat, kabátjainkat leraktuk az értékmegőrzőbe. Két csoportba rendeződtünk. Először elindult az egyik csoport, rá 10 perccel a másik csoport is. 

Image
Image

 

Ekkor egy nagyon nagy és kivilágított terem fogadott minket. Az elején inkább a fiúknak volt kedvező a téma, autókról különböző járművekről volt szó, habár pár lány arcán is lehetett látni az érdeklődést. Ezután betekintést nyertünk az orvostudománytól kezdve, a bányászaton keresztül, a mezőgazdaságig. Megnézhettük hogyan terjedtek el egyes vírusok. Volt egy televíziózással kapcsolatos rész is, ahol lehetőségünk volt megismerni, kipróbálni az új, illetve régi stúdiókat, rádiókat, itt fényképeket is tudtunk készíteni, ami mindenkinek tetszett.

Image
Image
Image
Image

Számunkra a legszórakoztatóbb Az Űr – témakör volt, ez nagyon modern technikával volt kivitelezve. VR szemüvegeken keresztül nézhettünk meg a Marsról érdekes információkat. Ezeken kívül voltak különböző interaktív állomások, amik mindenki arcára mosolyt csaltak. A különböző témakörök között volt egy pihenő állomás, itt ehettük meg kisebb müzli szeletjeinket, illetve megcsodálhattuk az egész termet. Legjobban talán az autós, televíziós és az orvostudományos témakör tetszett. De a többiben is voltak érdekes információk.
Úgy gondoljuk, mindenki rendkívül élvezte a látogatást és rengeteg csodás élménnyel gazdagodott

Image

Összeségében egy nagyon jó délelőttöt töltöttünk el itt. Köszönjük szépen a kedves idegenvezetőknek a körbevezetést. Bármikor szívesen visszalátogatnánk!

Image
Image
Image
Image

NSJG cimer nevvel

Cím: 2092 Budakeszi, Széchenyi u. 94.
Telefon: (23) 451-550
Fax: (23) 451-506
Vezető: Borók Edit 
Honlap:  
e-mail: nsjgig@gmail.com
OM kód:  032548

 

 

Megközelíthetőség

  • A Széll Kálmán térről induló 22-es vagy 22A BKK busszal - ekkor a budakeszi Városháza megállónál kell leszállni.

vagy

  • A 222-es BKK busszal  a Gimnázium megállóig kell jönni.

Search