Határtalanul logó

Comenius projektek

hírek

Kérjük, hogy amennyiben a kréta rendszerbe való belépéssel bármilyen probléma adódik, azt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldve jelezzék nekünk!

Köszönjük: Iskolavezetőség

Tisztelt Szülők és diákok!

  • Azok a diákok, akik a szekrényükben hagytak valamit, hétfőn vagy kedden 8-13 között jöhetnek be érte az iskolába. Jó lenne, ha nem csoportosan, hanem legfeljebb kettesével jönnének be, nincs suliban tartózkodás, beszélgetés.
  • Az ebédlemondásokról a szokásos módon kell szülői üzenetet küldeni.

Tisztelettel: Borók Edit, a Nagy Sándor József Gimnázium intézményvezetője

Kedves diákok!

A Google Tanterem az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://sites.google.com/nsjg.eu/tananyag/főoldal

Tisztelt Szülők és diákok!
 
Hétfőtől tantermen kívüli digitális oktatás lesz országosan minden iskolában, így nálunk is. A gyerekek ne jöjjenek iskolába, egymással is csak digitálisan tartsák a kapcsolatot, ne adjunk teret és lehetőséget a csoportosulásra, és szűrjük ki a csellengés gondolatát is. Kérjük, hogy ebben a nehéz helyzetben legyenek felelősségteljes együttműködők. A további teendőkről tájékoztatást fognak kapni a diákok és a szülők is az intézményvezetéstől és szaktanáraitól.
 
Tisztelettel: Borók Edit, a  Nagy Sándor József Gimnázium intézményvezetője
 

Tisztelt Szülők!

Kérem, Önöket, mindenképpen halasszák el külföldi utazásaikat. Amennyiben külföldről érkező rokont, vendéget fogadnak, (mert ez elkerülhetetlen) vagy külföldről érkeznek vissza (függetlenül az érintett országtól), a hazaérkezés / fogadás után haladéktalanul jelentkezzenek a háziorvosuknál és a továbbiakban kövessék az utasításait. Az operatív törzs javaslatára a tankerület utasítása szerint gyermekük 2 hétig maradjon otthon. Kérem, hogy ezt a hiányzást a szokásos módon azonnal jelezzék az osztályfőnöknek. A mulasztást az intézményvezető fogja igazolni.

A koronavírus fertőzés esélye – az Országos Tisztifőorvos nyilatkozata szerint csökkenthető, ha kerüljük a tömegrendezvényeket, közösségi találkozókat. Ezért a Nagy Sándor József Gimnázium minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, osztály- és egyéb kirándulást, külföldi utazást és vendégfogadást – beleértve ebbe a Határtalanul! programot, és az ERASMUS+ programot, valamint a testvériskolai látogatást lemondott a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.

A pénteki március 15-i megemlékezés és a március 23-27 közötti diáknapok rendezvényei tehát elmaradnak, ezeken a napokon órarend szerinti tanítás lesz.  A további aktuális program-módosításokról az osztályfőnököktől kérhetnek tájékoztatást.

A gimnázium kiemelten figyelmet fordít a szükséges fertőtlenítésre és takarításra. A közösségi terekben még van  kézfertőtlenítő szer. Amennyiben a kézfertőtlenítők további beszerzésében tudnak segíteni, azt szívesen fogadjuk. (06 23 451 550) 

Kérem, Önöket, hogy az elkövetkezendő időszakban figyeljék a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat. 

Köszönöm megértésüket és közreműködésüket.

 

Budakeszi, 2020. március 11.                                                           Borók Edit

                                                                                                          intézményvezető

 

 

Tudnivalók a 2018. augusztus 30-ai pótvizsgával kapcsolatosan:

Letöltés:  „Nyilatkozat gyermekétkeztetés normatív kedvezményének igénybevételéhez” c. nyomtatvány 

Kedves Szülők !

 2020. áprilisi hónapra az ebéd ára:

100% 15 nap  x  424  = 6360,-Ft
50% 15 nap  x  212  = 3180,-Ft

 

 

Kérjük szépen március 02. és 13. között a pontos összeget átutalni a következő számlaszámra:

Számlaszám : OTP 11742348-15390022-10170001

Átutaláskor kérjük feltüntetni : A gyermek nevét, osztályát és az adott hónapot, amelyre a befizetés vonatkozik.

A programterv a lenti linkekre kattintva megtekinthető

2017.04.19

Első nap programja

2017.04.20

Második nap programja

2017.04.21

Harmadik nap programja

A cikkben található képre kattintva megnyílik a galéria

Minden Kedves Öregdiákunk!
Sok szeretettel várunk Benneteket március 18-án, délután-este, a szokásos öregdiák találkozónkon. Kérjük, hogy adjátok tovább a hírt, és szervezzétek régi osztálytársaitokat! Szeretnénk minél több örgediákunkkal találkozni!

Új olvasnivalók a SIRÁJ! iskolaújság oldalán!

Elkezdődött nálunk is. Még a TV2 műsora, a Mokka is tudósított róla.

adó 1%

 

 

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com