2092 Budakeszi, Széchenyi u. 94.   Tel: 06 (23) 451-550   E-mail: nsjgtitkar@gmail.com

Világ Gyalogló (HÓ)Nap 2021

Emléklap

Lezárult a Világ Gyalogló (HÓ)Nap 2021-es eseménysorozata, melyben mi is részt vettünk. Iskolánkban Rimóczi Tamás tanár úr vállalta a szervezési feladatokat. Munkájának elismeréséért és a részvételért a tanárúr köszönőlevelet, a gimnázium pedig emléklapot kapott a Magyar Szabadidősport Szövetségtől.

Részlet a levél szövegéből:

 „Köszönjük, hogy aktív részvételükkel hozzájárultak a rendezvény céljainak megvalósításához azzal, hogy felhívták a figyelmet a gyaloglás egészségmegtartó hatására, valamint a mozgás szeretetére és a sportolás közösségformáló szerepére.

A koronavírus-járvány közepette rekordszámú 358 nevezés érkezett be hozzánk, mely nagy örömmel töltött el bennünket. Hiszen Önök a lelkileg is igen megterhelő időszakban pozitív élmények megteremtésével szerveztek élményekkel teli eseményeket a résztvevőknek. A közösségi mozgásélmény megteremtésével erőt adtak a járványhelyzet okozta nehézségek könnyebb átvészelésére.

Határozottan úgy gondoljuk, hogy a közösségben végzett testmozgásnak fontos egészségmegőrző szerepe van, ezért Önök a résztvevők fizikai fittségén túl, a mentális egészségük megőrzését is segítették.”

NSJG cimer nevvel

Cím: 2092 Budakeszi, Széchenyi u. 94.
Telefon: (23) 451-550
Fax: (23) 451-506
Vezető: Borók Edit 
Honlap:  
e-mail: nsjgig@gmail.com
OM kód:  032548

 

 

Megközelíthetőség

  • A Széll Kálmán térről induló 22-es vagy 22A BKK busszal - ekkor a budakeszi Városháza megállónál kell leszállni.

vagy

  • A 222-es BKK busszal  a Gimnázium megállóig kell jönni.

Search