2092 Budakeszi, Széchenyi u. 94.   Tel: 06 (23) 451-550   E-mail: nsjgtitkar@gmail.com

Beiratkozás 2021. 06. 24. 8:30-12:30

Kedves Szülők, kedves beiratkozó diákok!

 

A beiratkozáshoz fontos tudnivalók:

Minden beiratkozó diáknak szüksége lesz a személyi igazolványára, TAJ kártyájára, a lakcímkártyájára, általános iskolai bizonyítványára és a NEK adatlapra.

- Akik a kréta felületen keresztül elküldték az elektronikusa beiratkozásukat, azoknál az okmányok alapján egyeztetjük az adatokat, és kiegészítő adatokat kérünk. (diák elérhetősége), valamint egy adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot kell aláírni.

- Akik nem elektronikusan iratkoztak, azoknak ki kell tölteniük a szükséges nyomtatványokat a következő nyomtatványokat: adatlap, nyilatkozat a gyermek törvényi képviseletéről, nyilatkozat a házirend megismeréséről és hozzájárulási nyilatkozat az adatkezelésről. (Ezeket nyomtatható formában mellékeljük, így már otthon is kitölthetők.)

A nyomtatványokon  aláírás kell a szülő(k)től, diáktól. Ha kinyomtatva hozzák ezeket, akkor kérjük, ne felejtsék el ezt sem aláiratni a beiratkozáson nem megjelenő érintettel!

Fontos változás a fizetnivalókban: a legfrissebb szabályok szerint szervezhető szeptemberben gólyatábor, így ennek előlegeként 15000 Ft-ot szedünk. (Ezenkívül a tesi pólóra, a közösségi szolgálatos kiskönyvre és az iskolai nyakkendőre kell befizetni a korábbi tájékoztatásnak megfelelő összeget)

Letölthető dokumentumok:

- Elektronikusan beiratkozóknak: Adatkezelési hozzájárulás

- Nem elektronikusan beiratkozóknak: Adatlap + nyilatkozatok

NSJG cimer nevvel

Cím: 2092 Budakeszi, Széchenyi u. 94.
Telefon: (23) 451-550
Fax: (23) 451-506
Vezető: Borók Edit 
Honlap:  
e-mail: nsjgig@gmail.com
OM kód:  032548

 

 

Megközelíthetőség

  • A Széll Kálmán térről induló 22-es vagy 22A BKK busszal - ekkor a budakeszi Városháza megállónál kell leszállni.

vagy

  • A 222-es BKK busszal  a Gimnázium megállóig kell jönni.

Legfrissebb hírek

Search