Határtalanul logó

Comenius projektek

Ökoiskola

Csatlakoztunk az Ágota Alapítvány felhívásához, és csokikat gyűjtöttünk a nehéz sorsú gyermekeknek. A felajánlott ajándékok már célba is értek! Köszönjük mindenkinek, aki adományával segített!

🎄Időpont: december 16-án, hétfőn reggelig  CSÜTÖRTÖK REGGELIG MEGHOSSZABBÍTVA! 🎁

Várjuk a rászoruló gyerekek megajándékozására felajánlott tárgyakat, csomagokat. 

Ha Te is szeretnél segíteni, akkor erre kétféle lehetőséged van: 

  1. készíthetsz magad is egy ajándékdobozt
  2. ha csak 1-2 dolgot tudsz adni, ami örömet okozhat karácsonykor egy gyermeknek, akkor kérjük, hogy az ajándékodat az iskolában a portánál elhelyezett dobozba vagy a tanáriban add le, és ezekből állítunk össze csomagot

Mi kerülhet a dobozba? Dobozod tartalmazhat

Ha ősz, akkor terménynap.

Az idén az őszi természet sokszínűségét terménynappal ünnepeltük. Az osztályoknak 1-1 növény bemutatására kellett felkészülniük,

Október elején az állatok világnapjához kapcsolódóan idén is gyűjtést rendeztünk a budaörsi állatmenhely kutyái és cicái részére. Köszönjük a támogatásokat a szervező 12.A osztály nevében is!
A menhelyen a tárgyi adományok mellett szívesen fogadják az állatok sétáltatásában segíteni vágyókat is. (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely/)

Nagysanyis diákok a környezetért: a körkörös gazdasági modell megismerése – nemzetközi projekt

A komáromi Regionális Fejlesztési Ügynökség, a Rába–Duna–Vág Európai Területi Társulás, valamint a Körkörös Gazdaság Intézete (Inštitút cirkulárnej ekonomiky) nonprofit szervezet közös projektet hirdetett a körforgásos gazdasági (circular economy) modell megismertetésére. Ebben 20 magyarországi és 20 szlovákiai középiskola vett részt.

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com