Határtalanul logó

Comenius projektek

Intézményvezetői tájékoztató a koronavírussal kapcsolatosan

Tisztelt Szülők!

Kérem, Önöket, mindenképpen halasszák el külföldi utazásaikat. Amennyiben külföldről érkező rokont, vendéget fogadnak, (mert ez elkerülhetetlen) vagy külföldről érkeznek vissza (függetlenül az érintett országtól), a hazaérkezés / fogadás után haladéktalanul jelentkezzenek a háziorvosuknál és a továbbiakban kövessék az utasításait. Az operatív törzs javaslatára a tankerület utasítása szerint gyermekük 2 hétig maradjon otthon. Kérem, hogy ezt a hiányzást a szokásos módon azonnal jelezzék az osztályfőnöknek. A mulasztást az intézményvezető fogja igazolni.

A koronavírus fertőzés esélye – az Országos Tisztifőorvos nyilatkozata szerint csökkenthető, ha kerüljük a tömegrendezvényeket, közösségi találkozókat. Ezért a Nagy Sándor József Gimnázium minden iskolai programot, ünnepséget, tábort, osztály- és egyéb kirándulást, külföldi utazást és vendégfogadást – beleértve ebbe a Határtalanul! programot, és az ERASMUS+ programot, valamint a testvériskolai látogatást lemondott a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.

A pénteki március 15-i megemlékezés és a március 23-27 közötti diáknapok rendezvényei tehát elmaradnak, ezeken a napokon órarend szerinti tanítás lesz.  A további aktuális program-módosításokról az osztályfőnököktől kérhetnek tájékoztatást.

A gimnázium kiemelten figyelmet fordít a szükséges fertőtlenítésre és takarításra. A közösségi terekben még van  kézfertőtlenítő szer. Amennyiben a kézfertőtlenítők további beszerzésében tudnak segíteni, azt szívesen fogadjuk. (06 23 451 550) 

Kérem, Önöket, hogy az elkövetkezendő időszakban figyeljék a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat. 

Köszönöm megértésüket és közreműködésüket.

 

Budakeszi, 2020. március 11.                                                           Borók Edit

                                                                                                          intézményvezető

 

 

adó 1%

 

 

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com