Határtalanul logó

Comenius projektek

Pályázat ajánló

Kedves diákok!
 
Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani 2 pályázatot, melyeket Budakeszi város önkormányzata írt ki. A témák: a Budakeszi várossá avatásának 20. évfordulója és a trianoni diktátum 100. évfordulója.
1. Idén ünnepeljük Budakeszi várossá avatásának 20. évfordulóját, ezért "Az én Budakeszim" címmel alkotói pályázatot írunk ki, ahová olyan művészeti alkotásokat várunk, amelyek megörökítik az alkotó és a közösség szemszögéből, hogy személy szerint mit jelent számára Budakeszi múltja, jelene, jövője. Pályázni bármilyen művészeti alkotással lehet, a képzőművészettől a zenéig.
Beadási határidő: 2020. június 30.
 
2. A Nemzeti Összetartozás Emlékévében a trianoni diktátum 100. évfordulójára emlékezünk. Ezért Budakeszi Város Önkormányzata pályázatot hirdet „Trianoni történeteink” címmel. A pályázat célja olyan helytörténeti kiadvány létrehozása, amelyben helyet kapnak határon túlról származó, Budakeszin új otthonra lelt lakosok élettörténetei. A pályázók feladata, hogy felkutassanak a két világháború megrázkódtatásai miatt szülőföldjüket elhagyó, Budakeszin új otthonra lelt lakosokat vagy azok leszármazottait, és jegyezzék le történetüket.
Beadási határidő: 2020. szeptember 15.
 
További információk: https://hirmondo.budakeszi.hu/palyazatok/

 

 

adó 1%

 

 

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com