Határtalanul logó

Comenius projektek

Hat meccs, hat piros jegyzőkönyv

Nem biztos, hogy mindenki tudja, hogy a kosárlabda mérkőzéseken készülő jegyzőkönyvekről indigós másolatok is készülnek, melyeket a csapatok a mérkőzések után megkapnak. Az eredeti példány - fekete ? a verseny rendezőjéé, a második példány ? a piros ? a győztes csapaté, és a harmadik ? kék ? példány a vesztes csapaté.

Immár harmadik éve, hogy részt vesz a Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium leány csapata a Budapesti Diáksport Szövetség által szervezett Középiskolás Amatőr Kosárlabda Bajnokságban.

Itt olyan játékosok játszanak, akik egy iskolába járnak, nem igazolt versenyzők ? vagy, ha igazoltak, egyesületük csapatában nem jutottak még játéklehetőséghez, nem léptek még pályára az adott játékévben. Az első évben sokat kellett várni az első győzelmünkre, a második évben már bronzérmet nyertünk. Idén viszont az eddigi öt mérkőzésen csak piros jegyzőkönyvet kaptunk ? ami azt jelenti, hogy csapatunk (Csapataink, mert Ifjúsági és Serdülő csapatunk is van már ;-D) csak győztes mérkőzéseket játszott.

 

Budaörs Illyés Gimnázium?Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium                                  30:38              ifi

Budapest Leövey Gimnázium - Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium                 48:56              ifi

Budapest Szt László Gimnázium - Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium          40:67              ifi

Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium ? Budapest Bornemissza Gimnázium       58:31         serdülő

Budapest Madách Gimnázium - Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium               23:86              ifi

Budapest Bornemissza Gimnázium - Budakeszi Nagy Sándor József Gimnázium       84:33         serdülő

Összesen 381 dobott pontra az ellenfeleknek csak 213 pont volt a válasza.

Ezúton szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy ezek a lányok igyekeznek valamiben jobbnak lenni a többieknél és ezért hajlandóak szabadidejükben edzésekre, meccsekre járni (bár azért ebben még van fejlődni valónk) és iskolánk, településünk nevét öregbítik teljesítményükkel. Mindez nem jelenti azt, hogy nem követnek el hibákat, de legalább valahol teljesítenek is. Én, Karskó János az edzőjük, mindenesetre büszke vagyok a teljesítményükre. Szeretném, ha erről a szűkebb és tágabb közösségünk is értesülne, és velünk együtt büszkélkedhetne.

A csapat tagjai: Boinitzer Barbara ? 13.b, Bereznai Stella ? 13.b,  Egervári Lídia ? 12.a, Herczeg Lili ? 11.b, Emődi Anna ? 11.b, Tóth Ivett ? 11.a,  Szabó Anna ? 10.a, Obornyák Klaudia ? 10.A, Stefanik Fanni ? 9.b, Polonyi Bodza ? 9.b, Báder Boglárka ? 9.ny, Weisz Veronika ? 9.ny, Hingyi Anna ? 9.ny, Juhász Nóra ? 9.a, György Emília ? 9.a, Boyko Gabriella ? 9.a

Várjuk a folytatást a bajnokságban, és mindez azért fontos nekünk, hogy felkészülhessünk az amatőr kosarasok diákolimpiájára, ahol tavaly az országos döntőben csak 11. helyezést tudtuk elérni. (Hányan büszkélkedhetnek országos 11. helyezéssel, vagy jobbal?) Persze oda előbb még be kell jutni, de idén a kezdés nem sikerült rosszul.

Hajrá ?Nagysanyi?! Hajrá Keszi!

Karskó János

testnevelő

adó 1%

 

 

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com