Határtalanul logó

Comenius projektek

Különvélemény

Zene, matematika vagy filozófia? - 10.A osztályos diákok írása a Kutatók Éjszakáján elhangzott előadásról.

Tovább...

?akár ez is lehetett volna a neve annak a rendezvénynek, amelyet szeptember 13-án rendeztek, országszerte 15 könyvesbolt közreműködésévelTovább

Berecz Natália 12.B

Berecz Natália és Kiss Dorottya ajánlója a Nemzeti Színház Hamlet előadásáról:

Hamlet

Ma is tisztán él emlékezetünkben a november 28-i, szerda esti fantasztikus színdarab, mikor a Nemzeti Színházba váltott bérletünk második előadását, az Alföldi Róbert rendezte Hamlet című Shakespeare-drámát néztük meg.

Mivel egy Alföldi-rendezésről beszélünk, egy igazán modern feldolgozásra számítottunk, és így is lett, kezdve a fordított nézőtér ? színpad berendezéssel. ezúttal a színészek játszottak a nézőtéren, míg a nézők a színpadon foglaltak helyet. Mindent szemeteszsákokkal borítottak, ezzel jelképezve a sötétséget, illetve a nézőtéren hatalmas állványokat állítottak fel kifutókkal.

Sproch Péter (11.B) rövid beszámolója a magyar dráma napján tett látogatásról.

Riportomat a Nagy Sándor József Gimnáziumba frissen érkezett testnevelő tanárral, Mayer Mártonnal készítettem. A tanár úr a diákok körében nagy érdeklődést keltett, mivel igencsak fiatal, és eléggé hirtelen, az évnyitón tudta meg a diákközösség, hogy a tanári kar bővült. Íme az interjú:

adó 1%

 

 

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com